Autor: Indrek Kald • 21. september 2020

Helmes ja Medisoft said kumbki riigilt kaheksa miljoni eurose tarkvaraarenduse lepingu

AS Helmes sõlmis kaheksa miljoni eurose raamlepingu sotsiaalvaldkonnas proaktiivsete e-teenuste loomiseks. Samas mahus lepingu sõlmis riik ka ASiga Medisoft, mis hakkab arendama pensioniteenust.
Medisofti juht Jako Heinmets, Helmese partner Eliis Väert, Helmese juht Jaan Pillesaar, sotsiaalkindlustusameti peadirektor Egon Veermäe, TEHIKu direktor Katrin Reinhold ja Nortali direktor Andre Krull.
Foto: Helmes

Riigi esindaja, tervise ja heaolu infosüsteemide keskuse (TEHIK) direktori Katrin Reinholdi sõnul on nii mastaapse e-riigi projekti puhul ainuvõimalik, et järgnevate aastate jooksul annavad sinna oma panuse terve hulk erasektori parimaid arendajaid ja eksperte.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755