Autor: Indrek Kald • 23. september 2020

Mitmed IT-firmad Tallinna äriauhindade konkursil nominentide seas

Tänavuse Tallinna ettevõtlusauhindade konkursi nominentide seas on mitmed IT-firmad, sealhulgas koostööprojekti, särava startija, töökohtade looja ning tulevikulahenduse kategoorias.
Teise maailmasõja lõpu 75. aastapäeva puhul korraldas Eesti 50 riigi välisministrite arutelu, mis toimub Eestis arendatud virtuaalürituste platvormil. Selle loojad kandideerivad nüüd koostööprojekti auhinnale.
Foto: Raigo Pajula

"Kontaktivabadus, nutikad lahendused, keskkondlik mõtteviis on märksõnad, mida tõid esile pea kõik kandidaadid oma avaldustes," kommenteeris Tallinna abilinnapea ja hindamiskomisjoni esimees Aivar Riisalu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755