Autor: Indrek Kald • 28. september 2020

Tele2 toote- ja turundusjuht lahkus kinnisvaraärisse

Tele2 Eesti toote- ja turundusvaldkonna juht Katrin Aron, kes töötas ettevõttes üle 15 aasta erinevatel positsioonidel, lahkus telekomiärist ning asus juhtima kinnisvaraportaali.
Katrin Aron lahkus Tele2 Eestist.
Foto: Maria Roosaare

Aroni sõnul on tema eesmärgiks Kinnisvara24 tegevjuhina ettevõtte positsiooni tugevdamine kinnisvaraportaalide turul. "Kui Kinnisvara24 asutati, siis oli portaali loojate eesmärgiks tuua turule konkurents ja mõistlikud hinnad," meenutas ta kahe aasta taguseid plaane.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052