Autor: Indrek Kald • 30. september 2020

IT-firma juht: valgevenelaste tulek annaks uue impulsi Eesti IT-sektori arengule

Valgevene IT-ettevõtete tulek Eestisse annaks uue impulsi siinse IT-sektori arengule ning suurendaks maksude laekumist, ütles Ukraina kuulutusteportaale haldava Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces OÜ juht Artem Umanets.
Valgevenes otsivad paljud ettevõtjad võimalusi viia oma IT-ärid Eestisse.
Foto: Wes Hicks/Unsplash

Seoses Valgevene revolutsiooni ja Ukraina keerulise majandusliku olukorraga peab Eesti leidma viisi, kuidas nende IT-spetsialiste ligi meelitada, vastasel juhul võidavad sellest Läti ja teised riigid, märkis Umanets. Juba 197 Valgevene IT-firmat on teatanud Lätti, Leetu ja Poola kolimisest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755