Autor: Indrek Kald • 9. oktoober 2020

Tööpakkumiste hulk on aastaga enim kasvanud IKT-valdkonnas

Eri ettevõtlussektoreid võrreldes selgub, et kõige rohkem on aastaga tööpakkumiste hulk kasvanud IKT-valdkonnas, enam kui viiendiku võrra.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Toomas Huik/Postimees/Scanpix

Lisaks IKT-le on ka mehaanika ja tehnika (+7%), tööstuse ja tootmise (+3%) ning ehituse ja kinnisvara (+2%) sektoris tööpakkumisi mullusest rohkem. Teistel erialadel pole tööpakkumiste hulk veel mullusele tasemele jõudnud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755