Autor: Indrek Kald • 15. oktoober 2020

Hankevõit: Eesti riigi arved käivad viis aastat läbi Fiteki

Riigihanke võitnud finantstehnoloogia ettevõttest Fitek saab viieks aastaks Eesti riigiasutuste ostuarvete vastuvõtu partner.
Fiteki juht Andrus Kaarelson ja riigi tugiteenuste keskuse majandustarkvara arenduse osakonna juhataja Marek Ilves.
Foto: Fitek

Teenuse keskne tellimine riigiasutustele on võimaldanud riigil saada oluliselt soodsamat hinda võrreldes sellega, kui kõik asutused peaksid teenuse ise hankima, teatas Fitek. Riigi tugiteenuste keskus vahendab Fiteki teenust 164 avaliku sektori kliendile, sh 151 riigiasutusele ja 12 sihtasutusele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755