Autor: Indrek Kald • 22. oktoober 2020

Tänane IKT aastakonverents on jälgitav ka veebis

Täna terve päeva toimub Tallinnas Olümpia hotellis IKT aastakonverents, mis on jälgitav ka veebis.
Mullune IKT aastakonverents, laval Andre Visse, Indrek Neivelt ja Sami Seppänen.
Foto: Raul Mee

Konverentsil esinevad teiste seas Uptime´i juht Eero Tohver, Helmese arengujuht Meelis Lang, Solita Eesti juht Märt Ridala, Fortumo turundusjuht Mattias Liivak, Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv, Elisa Eesti juht Sami Seppänen, Ülemiste City juht Margus Nõlvak, Oixio kaasasutaja Ivo Suursoo, Karma Venturesi partner Margus Uudam.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755