Autor: Indrek Kald • 26. oktoober 2020

Neli soovitust ettevõtjale küberrünnakute ennetamiseks. Nii võib säästa kümneid tuhandeid

Tõenäosus kanda küberrünnaku käigus rahalist või mainekahju väheneb oluliselt, kui ettevõtted pööravad enam tähelepanu töötajate küberhügieenile.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Stefan Coders/Pixabay

Küberkurjategijad kimbutavad Eesti ettevõtteid iga päev ja üha enam. Kurjategijate kasvav kavalus aga eeldab ettevõtjatelt töötajate, vara ja maine kaitsmisel järjest suuremat tähelepanu. Mis soovitusi järgides saavad firmajuhid küberrünnakuid paremini ennetada?

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052