Autor: Indrek Kald • 5. november 2020

FOTOD Eestlased viisid Kreeka tänavaile esimese isejuhtiva bussi

Eestlaste juhitava autonoomse ühistranspordi pilootprojekti raames hakkab Kreekas esimest korda ajaloos sõitma tänaval legaalne isejuhtiv sõiduk. Suvel teenindas sama Iseauto reisijaid Tallinnas Ülemiste Citys.
Iseauto Kreekas Lamia linnas.
Foto: Modern Mobility

Väino Kaldoja asutatud Auve Techi poolt Eestis toodetud väikebuss on esimene neljanda kategooria isejuhtiv sõiduk Kreekas. Sellel liikluses osalemist lubades võtsid kreeklased õppust Eesti maanteeameti praktikast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755