Autor: Indrek Kald • 10. november 2020

IKT-seadmete kokkuostja sihib sajamiljonilist käivet. Äsja osteti konkurent Hispaanias

IKT-seadmete kokkuostu, taastamise ning edasimüügiga tegelev OÜ Foxway soovib tänavu käivet poole võrra suurendada, jõudes saja miljoni euroni.
OÜ Foxway juhatuse liige Urvo Männama.
Foto: Sille Annuk/Postimees/Scanpix

Ettevõtte palgal on Tartus pea 350 inimest, järgmisel aastal soovitakse lisada veel 50, ent kasvav tööjõuvajadus on Foxway juhatuse liikme Urvo Männama sõnul paras väljakutse. "Pidevalt on juurde tarvis IT- ja elektroonikavaldkonnas kvalifitseeritud ja kogenud töötajaid, keda pole alati lihtne leida," tõdes ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755