Autor: Indrek Kald • 16. november 2020

Statistikaamet püüab andmetest leida rikkuse valemit

Eesti majanduse väärtusahelaid analüüsiv statistikaamet püüab välja selgitada rikkuse valemit – kes teenib oma äritegevusega raha ja kes mitte.
Statistikaameti asepeadirektor Andres Kukke.
Foto: Statistikaamet

"Me ei soovi olla ainult andmete andjad, vaid pakkuda oma teadmisi ja oskusi, et eri andmeallikatest infot otsida ja leida andmetest uusi seoseid," selgitas ameti asepeadirektor Andres Kukke kaks aastat tegutsenud eksperimentaalstatistika tiimi tegevust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755