Autor: Indrek Kald • 17. november 2020

Eesti veebipoodide arendaja tabas kullasoone, firma käive kasvas kümneid kordi

Veidi enam kui kahe aastaga Eestis hulga veebipoode loonud OÜ Commerce Trading mullune müügitulu ulatus natuke üle 100 000 euro piiri, ent jõudis tänavu teises kvartalis juba miljonini.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Andrew Neel/Unsplash

"Eelmine aasta oli esimene tegevusaasta põhimõtteliselt, väga palju arendasime ise veebe. Kuna oleme välja kasvanud digiarendajatena, siis oleme teinud hästi mugavad platvormid, arendame neid igapäevaselt edasi. Eeskätt automatiseerime kõike," kirjeldas ettevõtte juht Erik Rattasepp.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474