Autor: Indrek Kald • 17. november 2020

IT-kaupade saadavuses võib tekkida kriis. Elisa: suurtootjail napib telefone ja arvuteid

Üleilmsetest tarneraskustest ja logistikakanalite ülekoormatusest tulenevalt võib aasta lõpus tekkida tehnikakaupade müügis kriis.
Paljud tootjad on alaprognoosinud IV kvartali nõudlust.
Foto: Pixabay

Elisa seadmete ostujuhi Peep Tinnuri sõnul võivad suurtootjate riiulid ja laod juba enne jõule üsna hõredad olla nii nutitelefonide, tahvel-, süle- kui ka lauaarvutitest. "Kõige viimaste prognooside ja tarneinfo kohaselt on meil Eestis nõudlus kindlasti suurem kui tarnemahud ja paljusid uusi tooteid kõigile lihtsalt ei jagu," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755