Autor: Indrek Kald • 20. november 2020

SEB analüütik Mihkel Nestor: kas Eesti IKT-sektorist on riigile ja inimestele kasu?

Kuigi valdavalt on Eesti avalikkus suhtunud tehnoloogiasektori arengusse soosivalt, on ka neid, kes taolistesse ettevõtmistesse skepsisega suhtuvad, ütles SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
SEB analüütik Mihkel Nestor.
Foto: Andras Kralla

Selle üks peamised põhjuseid on tema sõnul idufirmade ja tehnoloogiasektori "kultuur", mis pole arhetüüpse eestlase natuuriga just liialt heas kooskõlas: häbitu enesereklaam, inglisekeelsed klišeelikud väljendid ja sageli hämaraks jääv ärimudel annavad ainest iroonilisteks kommentaarideks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052