Autor: Indrek Kald • 27. november 2020

Aastaga enim käivet kaotanud IKT-firmade TOP 100

30-l Eesti IKT-ettevõttel kukkus tänavu suvel käive aastatagusega võrreldes enam kui poole võrra. Kaks korda rohkem on neid firmasid, kus langus oli vähemalt 25%.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Alltoodud TOP 100 tabelist leiab hulga tuntud ja suuri ettevõtteid: pea pooltel neist firmadest oli mullu suvekuude käive miljon eurot ja enam. Suurim käibelangus on müügi täielik kokkukukkumine, lisaks säilis mitmel firmal käibest vaid mõni protsent.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052