Autor: Indrek Kald • 30. november 2020

Luminor hädas uue IT-süsteemi juurutamisega

Luminor uuendas nädalavahetusel IT-süsteeme, minnes üle uuele veebipangale ning vahetades välja kõik pangakaardid. Paraku on see kaasa toonud mitu päeva kestnud tõrked, millest osa on seni lahendamata.
Korduvalt esinev veateade Luminori internetipangast.
Foto: Indrek Kald

Panga Facebooki-leht on täis klientide kommentaare: kes ei saa netipanka sisse logida, kel pole võimalik toimingut PIN2-koodiga kinnitada, kes ei saa makset teha jne. Oma vastustes viitab Luminor järjest IT-probleemidele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755