Autor: Indrek Kald • 1. detsember 2020

Luminor pisendab oma IT-probleeme

Kuigi Luminori nädalavahetusel avatud uus internetipank ei toiminud tundide kaupa ei pühapäeval ega esmaspäeval, võtab pank omaks vaid "paari tunni jooksul tehnilistel põhjustel tõrked".
Erkki Raasuke töötab Luminori juhina aasta lõpuni.
Foto: Andras Kralla

Luminori Facebooki-lehekülg on täis pahaste klientide kommentaare, kes ei saanud erinevaid teenuseid kasutada, samuti kritiseeriti IT-süsteemide ja pangakaartide väljavahetamise ajastamist musta reedena tuntud ostupühale.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052