Autor: Indrek Kald • 2. detsember 2020

Euroopa Keskpank ootab Eesti IT-sektori arvamusi digitaalse euro kohta

Eesti inimesed ja ettevõtted saavad jaanuari keskpaigani avaldada arvamust, milliseid kasutusvõimalusi võiks tulevikus olla digitaalsel eurol ja mis lahendusi saaks digieuro loomisel kasutada.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Gerd Altmann/Pixabay

"Eestist on välja kasvanud palju tugevaid finantstehnoloogiaettevõtteid, nii et meie ettevõtjatel oleks kindlasti põhjust jagada eestlaslikult pragmaatilisi ja nutikaid mõtteid tuleviku digieuro lahenduste pakkumisel," ütles Eesti Panga maksesüsteemide osakonna juhataja Rainer Olt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755