Autor: Indrek Kald • 4. detsember 2020

Kümned IKT-sektori ettevõtted kasvatasid suvel müüki üle 100%. Käibekasvu TOP 150

Ligi 30 Eesti IKT-sektori ettevõtet suutsid tänavu suvel oma käivet aastatagusega võrreldes vähemalt sada protsenti kasvatada. Neli neist lausa üle 1000%.
Ka IKT-firmade TOPi võitnud Burfa Tech kasvatas tänavu suvel oma käivet mullusega võrreldes üle kahe korra. Fotol tootejuht Vitali Pavlov ja juhatuse liige Ivan Turõgin.
Foto: Ardo Kaljuvee

Alltoodud TOP 150 edetabelis domineerivad programmeerimisfirmad, neid ettevõtteid on pea pool kogu nimekirjast. Ka leiab edetabelist hulga tuntud ja suuri IKT-ettevõtteid, nii et kiire kasv pole sugugi vaid alustaja tunnus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052