Autor: Indrek Kald • 9. detsember 2020

TransferWise tahab kuue kuuga värvata Eestis 165 uut töötajat

Rahaülekandeid pakkuv tehnoloogiafirma TransferWise loob järgneva kuue kuu jooksul Tallinnas 165 uut töökohta, kasvatades töötajate arvu Eestis üle tuhande piiri.
TransferWise'i kaasasutaja ning juht Kristo Käärmann.
Foto: TransferWise

Seejuures on kõigil ettevõtte töötajail võimalus kuni kolm kuud mõnes teises riigis asuvas kontoris töötada, et näiteks pikemalt oma välismaal elava perega aega veeta või uutes huvitavates riikides reisides kaugtööd teha.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474