Autor: Indrek Kald • 14. jaanuar 2021

RIA asejuht: kui aasta eest oli IT-süsteem turvaline, ei tähenda see, et tänagi on kõik korras

Riigi infosüsteemi ameti peadirektori asetäitja Lauri Aasmanni sõnul otsivad kurjategijad alati uusi viise ja turvanõrkuseid, mille kaudu süsteeme rünnata.
Riigi infosüsteemi ameti (RIA) peadirektori asetäitja küberturvalisuse alal Lauri Aasmann.
Foto: RIA

"Tehnoloogiad ja võimalused neid kuritarvitada arenevad väga kiiresti, uusi haavatavusi tuleb ilmsiks pea igal nädalal ning toimunud rünnakud tõestavad, et kurjategijad kasutavad neid ka reaalselt ära," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474