Autor: Indrek Kald • 14. jaanuar 2021

TOP | Eesti tarkvarafirmad, mis III kvartalis kõige enam töötajate arvu vähendasid

Kui nädal tagasi avaldasime nimekirja mulluse kriisi ajal enim töötajaid värvanud tarkvarafirmadest, siis nüüd panime kokku töötajate arvu vähendajate TOPi.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

Alltoodud nimekirjas on 11 Eesti tarkvaraettevõtet, mis kolmandas kvartalis võrreldes teise kvartaliga kõige rohkem oma töötajate hulka vähendasid. Pea pooled neist on rohkem kui saja inimesega suurfirmad, ent TOPis on ka mõni väiksem ettevõte.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052