Autor: Indrek Kald • 22. jaanuar 2021

Riided ei luba autot joobes juhtida, veres liiguvad nanorobotid, e-valvekoerad – Ericsson ennustab aastat 2030

Purjuspäi rooli istumist takistavad riided, veres liikuvad nanorobotid, ohu eest hoiatavad privaatsed kaitseinglid jne jne pole pelgalt unistus, vaid kümne aasta pärast reaalsus, väidab Ericsson.
Kümnendi pärast on tehnoloogial veelgi suurem roll.
Foto: Pixabay

"Aastaks 2030 võimaldab mobiilsidetehnoloogia ja tehisintellekti areng muuta paljud seadmed intelligentseteks seadmeteks, mis hakkavad ennustama inimeste kaudseid vajadusi ning andma ka nõu, muutes elu veelgi mugavamaks," alustab oma visiooni selgitamist Ericsson Eesti juht Andrus Durejko.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474