Autor: Indrek Kald • 25. jaanuar 2021

Twilio siinne juht IT-firma kasvust Eestis: meie tasu osaks on ka emaettevõtte aktsiaprogramm

Mullu Tallinnas tiimi enam kui kolmandiku võrra kasvatanud USA börsiettevõtte tütarfirma Twilio Estonia OÜ jõudis aasta lõpuks rohkem kui 200 töötajani.
Twilio 300 inimesele mõeldud kontor paikneb Tallinnas Veerenni tänaval ärimajas Ovaal.
Foto: Liis Treimann

"Meie tasustamine lähtub põhimõttest pakkuda konkurentsivõimelist palka ning meie tasu osaks on ka emaettevõtte aktsiaprogramm," selgitas tarkvaraäris tegutseva Twilio Estonia OÜ juhatuse liige Siim Viidu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052