Autor: Indrek Kald • 29. jaanuar 2021

Alates märtsist e-riigi teenustesse enam pangalingi kaudu sisselogida ei saa

Turvalisuskaalutlustel ei võimalda riigi infosüsteemi amet (RIA) alates märtsist e-riigi teenustesse sisselogimist pangalingi kaudu.
Panga kaudu saab eesti.ee lehele logida veebruari lõpuni.

Pangalink küll sisaldab teavet, millega pank isiku tuvastas, aga e-teenuste omanikud seda teadmatusest tihti ei filtreeri. E-teenuse omanikud reeglina ka ei süvene pangalingi taga olevate lahenduste muudatustesse ja turvalisusesse, selgitas RIA.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052