Autor: ITuudised.ee • 10. veebruar 2021

Kogemuslugu: kuidas sündis e-kiirabi uus digilahendus

Aasta tagasi võttis tervisekassa vedada e-kiirabi digilahenduse arendamise, et uuendada nii kasutusmugavust kui ka funktsionaalsust.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Julia-Maria Linna

Selle raames toimus ka teenusdisaini töötuba, kuhu olid kaasatud ligi 30 eksperti, kes abi osutamise teekonda vaadeldes analüüsisid läbi mitmeid näidisjuhtumeid, et uut infosüsteemi paremini arendada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474