Autor: Indrek Kald • 11. veebruar 2021

Valitsus avaldas 100 päeva plaani, mitu eesmärki ka IKT-alal

Valitsus kiitis heaks saja päeva plaani, mis koondab ministrite olulisemad tööülesanded sel perioodil. Mitu eesmärki ja ülesannet käsitlevad ka IKT-küsimusi.
Mitme eesmärgi täitmise eest vastutab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.
Foto: Erik Prozes

Peaminister Kaja Kallase sõnul on valitsus ette võtnud ambitsioonika plaani. "Järgmisel sajal päeval tegeleb valitsus nii COVID-19 kriisi kriitiliste küsimuste lahendamisega, kui tulevikku vaatavate Eesti elu edasiviivate strateegiliste ülesannetega," kinnitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474