Autor: Indrek Kald • 16. veebruar 2021

Bite: tahame Eestis järgmisest aastast 5G teenust pakkuda. "Esialgu keskendume püsiühendustele"

Meie huvi Eesti turule sisenemise vastu on suur ja 5G litsentsi omandamise järel näeme end juba järgmisel aastal siinsel turul neljanda operaatorina klientidele teenust pakkumas, teatas Baltimaade suurim mobiilioperaator, Lätis-Leedus tegutsev Bite.
Bite tegutseb Läti ja Leedu telekomiturul.
Foto: Bite

"Eesmärk on pärast turule sisenemist võimalikult kiiresti avada võrk, jätkata investeeringuid, konkureerida täiendavate sagedusalade pärast ning seeläbi oma teenuste portfelli kasvatada," kinnitas Bite tehnoloogiadirektor Gintas Butenas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052