Autor: Indrek Kald • 23. veebruar 2021

Mitu IKT-ettevõtjat saavad tänavu presidendilt teenetemärgi

President Kersti Kaljulaid annab vabariigi aastapäeva eel riigi teenetemärgid 152 inimesele, kellest mitmed on tegevad ka IKT-sektoris.
Tavakohaselt on teenetemärgid üle antud vabariigi aastapäeval.
Foto: Raul Mee

Millal toimub tunnustuste üleandmine, sõltub aga koroonast. "Soovime selle piduliku hetke välja mängida ja väärika sündmuse korraldada, aga see jääb ootama aega, kui viiruskriis taandub," teatas presidendi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474