Autor: Indrek Kald • 1. märts 2021

Spaahotell automatiseeris tööaja arvestuse tarkvara ja nutilukuga. "Säästame kolm tööpäeva"

Aasta lõpus automatiseeris Vihula mõisas asuv ligi saja töötajaga spaahotell oma tööaegade haldamise, liidestades personalitarkvara Eestis loodud läbipääsusüsteemiga. Nii säästetakse iga kuu vähemalt kolm tööpäeva.
Mõisahotelli haldava Vihula Manor Hospitality OÜ juht Heigo Vare.
Foto: Marianne Loorents/Virumaa Teataja/Scanpix

"On huvitav näha, kuidas kliendid leiavad meie lahendusele uusi kasutuslugusid, mida me ise ei ole osanud oodatagi. Antud olukorras ei tööta meie seade üldse lukuna," kommenteeris ASi Valnes elektroonikaosakonna juhataja Taavi Kalvik.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474