Autor: Indrek Kald • 2. märts 2021

Palga TOP | Eesti tarkvaraäri 50 paremat palgamaksjat. Võidu tõi 7500eurone keskmine kuutasu

Mullu neljandas kvartalis eristus üks Eesti tarkvaraettevõte oma keskmiselt palgalt ülejäänuist suurelt: palga TOPi võitjafirmas makstakse pea 7500eurost kuutasu. Veel kahes firmas oli keskmine palk üle 5000 euro.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Alina Kuptsova/Pixabay

Alltoodud edetabeli poolesajast ettevõttest langes keskmine palk mullu aastaga 11 firmas. Suurim langus ulatus 29%ni, samas kui kõige suurem keskmise töötasu tõus oli 87%, ja seda mitmekümne töötajaga tarkvarafirma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052