Autor: ITuudised.ee • 9. märts 2021

Sutt ja Vestager arutasid Euroopa-ülese elektroonilise identiteedi loomist

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt kohtus eile videosilla vahendusel Euroopa Komisjoni digivolinik Margrethe Vestageriga, et arutada Euroopa-ülese elektroonilise identiteedi lahenduse loomist, mis oleks sarnane Eesti ID-kaardiga, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

„Euroopa Liit on välja töötamas ühist digitaalse identiteedi lahendust, mis oleks kasutatav kõikjal Euroopa Liidus. Eesti on viimased 25 aastat ehitanud ja arendanud enda digiriiki ja -teenuseid, mistõttu on meil selles valdkonnas suur hulk teadmisi ja kogemusi, mida me oleme loomulikult valmis jagama Euroopa Liiduga,“ lausus Sutt kohtumisel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052