Autor: ITuudised.ee • 9. märts 2021

Sutt ja Vestager arutasid Euroopa-ülese elektroonilise identiteedi loomist

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt kohtus eile videosilla vahendusel Euroopa Komisjoni digivolinik Margrethe Vestageriga, et arutada Euroopa-ülese elektroonilise identiteedi lahenduse loomist, mis oleks sarnane Eesti ID-kaardiga, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

„Euroopa Liit on välja töötamas ühist digitaalse identiteedi lahendust, mis oleks kasutatav kõikjal Euroopa Liidus. Eesti on viimased 25 aastat ehitanud ja arendanud enda digiriiki ja -teenuseid, mistõttu on meil selles valdkonnas suur hulk teadmisi ja kogemusi, mida me oleme loomulikult valmis jagama Euroopa Liiduga,“ lausus Sutt kohtumisel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474