Autor: ITuudised.ee • 19. märts 2021

EAS avas ideekorje mikroelektroonika ja pilvetehnoloogia projektidele

EASi juhatuse esimees Peeter Raudsepp.
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) otsib suure mõju ja potentsiaaliga projekte pilvetehnoloogia ja mikroelektroonika valdkondades, et välja selgitada, kas ja milliseid vastavaid investeeringuid Eesti ettevõtete osalusel ette valmistatakse.

"Otsime pilvetehnoloogia ja mikroelektroonika projekte tulenevalt Euroopa Liidu tööstusstrateegiast, mille kohaselt on need tehnoloogiad, mille ühine arendamine vähendab sõltuvust kolmandatest riikidest ning võimaldab suurendada meie ettevõtete globaalset konkurentsivõimet," märkis EASi juhatuse esimees Peeter Raudsepp.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755