Autor: ITuudised.ee • 29. märts 2021

Atea ehitab üles Dubai EXPO Eesti paviljoni virtuaalmaailma

Dubai EXPO ala.
Foto: KARIM SAHIB, AFP/Scanpix
IT-teenuste ja täislahenduste pakkuja Atea meeskond sõidab aprillis Dubaisse, et ehitada oktoobris avatava EXPO Eesti paviljonis üles Eestit digiriigina tutvustava virtuaallahenduse tehniline pool.

Atea paigaldab Eesti paviljoni ekspositsiooni 70 ekraani, 5 videoseina, VR-lahenduse ning seadistab konverentsisaali videolahendused ja juhtimissüsteemi. See virtuaalmaailm annab võimaluse näidata maailmale interaktiivset Eesti lugu, mis kuvatakse peegelseintes olevatele ekraanidele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474