Autor: Indrek Kald • 9. aprill 2021

Baltimaades soovivad rohkem kui pooled töötada ka pärast tervisekriisi 2-3 päeva nädalas kodus

Balti riikides soovivad rohkem kui pooled inimesed töötada ka pärast tervisekriisi kaks-kolm päeva nädalas kodus. Samas ei soovi üldse kaugtööd iga viies mees ning iga kümnes naine.
Henry Auväärt
Foto: Veiko Tõkman

"Pisut alla viiendiku (18%) vastajatest eelistaks kaugtööle üle minna täielikult ja vaid 14% vastajatest ütles, et ei tahaks edaspidi üldse kaugtööd teha," kommenteeris vastavas üleilmses uuringus partneriks olnud CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052