Autor: Indrek Kald • 12. aprill 2021

Pillesaar, Hinrikus, Sild, Hiiepuu jt – parima juhi tiitlile nomineeriti mitmed inimesed ka IKT-sektorist

Pärnu juhtimiskonverentsil kuulutatakse taas välja parim juht. Juba kaheksandat korda toimuvale konkursile esitati 132 nime, kellest mitmed on tegevad IKT-sektoris.
2017 parima juhi tiitli pälvinud Bo Henrikssoni töökoht ABBs Jüris.
Foto: Andres Haabu

Žürii hindab juhitava organisatsiooni pikaajalist head tulemust, juhi eetilisust-vastutustundlikkust, panust Eestile laiemalt. Kas ka teie kolleeg või juht on parimate nimekirjas?

Konkursile said kandidaate esitada kõik soovijad. Žürii valib välja kolm parima juhi tiitli nominenti ja nende seast omakorda konkursi laureaadi.

Tänavune konkurss paistab silma suure keskastmejuhtide osakaalu poolest – kui varem on konkursile esitatud peamiselt tippjuhte, siis tänavu rikastavad kandidaatide nimekirja ka osakonnajuhid nii era- kui ka avalikust sektorist.

Teiste seas on konkursile esitatud MarkIT tegevjuht Andres Agasild, Elisa Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu, BCSi juht Ants Sild, Telema juht Hele Hammer, Helmese juht Jaan Pillesaar, TEHIKu juht Katrin Reinhold, Wise'iasutaja Taavet Hinrikus.

Kes pärjatakse parima juhi tiitliga, selgub 14. mail toimuval 26. Pärnu juhtimiskonverentsil "Tule teadus appi!". Žüriisse kuuluvad eelmise aasta parim juht Otto Pukk, PARE tegevjuht Kärt Kinnas, tööandjate keskliidu juht Arto Aas ning Äripäeva raadiosaate "Juhi jutud" saatejuht Rivo Sarapik.

Vaadake täisnimekirja ja lugege pikemalt Äripäeva veebist:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755