Autor: Indrek Kald • 13. aprill 2021

Microsoft avastas ja paikas üliohtliku nõrkuse, ent Eestis viitsisid vähesed seda hoiatust kuulda võtta

Hiljuti parandas Microsoft üliohtliku nõrkuse oma meiliserverite tarkvaras. Kui üleilmselt paigati nädalaga 75% haavatavatest serveritest, siis Eestis võttis hoiatust tõsiselt vaid kolmandik teate saanuist.
Microsoft avaldas kriitilise turvauuenduse oma tarkvara parandamiseks, mida Eestis eriti kuulda ei võetud.
Foto: Gerd Altmann/Pixabay

Nimelt avalikustas Microsoft 2. märtsil, et tuvastas ja paikas oma Exchange'i serveri tarkvaras neli haavatavust, mille kaudu said ründajad ligi e-kirjadele, salasõnadele ja administraatori õigustele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474