Autor: Indrek Kald • 15. aprill 2021

USA ettevõte loob Eestisse hübriid-elektriliste lennukite testimiskeskuse

USA tehnoloogiaettevõte XTI Aircraft hakkab Eestis testima oma hübriid-elektrilisi lennukeid ning rajab siia ka õhusõidukite koosteliini.
Kuuekohaline TriFan 600, mida hakatakse testima Eestis.
Foto: xtiaircraft.com

"Eesti on maailmas tuntud oma innovaatiliste lahenduste poolest. Meie eesmärk on arendada ühiselt rohelisi lennundustehnoloogiaid ning toetada Eesti lennundussektori kasvu," sõnas ettevõtte juht Robert LaBelle.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474