Autor: Indrek Kald • 5. mai 2021

Helmes muudab oma aktsiad siseringile kaubeldavaks

Tarkvaraarenduse ettevõte Helmes muudab oma aktsiad aktsionäride siseringile Funderbeami platvormi kaudu kaubeldavaks.
Helmese juhatuse liige Andres Kaljo ja Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp.
Foto: Helmes

"Eesmärk on olla kõige ihaldusväärsem tööandja IKT-valdkonna talendile. Meie optsiooniprogramm peegeldab seda eesmärki, oleme kaasanud oluliselt enam võtmetöötajaid kui tarkvaraettevõtetel tavaks," selgitas Helmese juhatuse liige Andres Kaljo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052