Autor: Indrek Kald • 17. mai 2021

Net Group avab esinduse Sansibaril ning hakkab seal IT-strateegiat koostama

Eesti IT-firma Net Group sõlmis koostöömemorandumi Tansaania koosseisu kuuluva autonoomse Sansibariga ning hakkab sealse valitsuse tellimusel saarestiku IT-strateegiat koostama.
Koostöömemorandumi allkirjastamine: laua ääres vasakul Sansibari siseminister dr Mzee, paremal Net Groupi innovatsioonijuht Tansaanias Abdi Zagar.
Foto: Net Group

"Tansaania, Zanzibar, aga ka Ida-Aafrika piirkond laiemalt on tehnoloogiamajanduse mõttes liikumas kiiresse arengufaasi ning ainuüksi viimase kolme aastaga oleme regioonis teinud mitmeid edukaid projekte," kinnitas Net Groupi Tansaania esinduse innovatsioonijuht Abdi Zagar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474