Autor: Indrek Kald • 17. mai 2021

Priit Kongo: märgatav kasumi kasv võiks tulla. Suur projekt Aafrikas on meie aastakäibe mahus

Mullu kümne miljoni eurose käibeni jõudnud IT-firma Net Group ootab tänavu mõõdukat käibe kasvu ning märgatavat kasumi kasvamist.
Net Groupi juht Priit Kongo.
Foto: Net Group

"Üks suurem hange võib tähendada sama suurt või suuremat mahtu, kui meie ettevõte täna siit Põhjamaade turult kokku korjab," kommenteeris Aafrika potentsiaali seal haaret laiendava Net Groupi juht Priit Kongo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474