Autor: Indrek Kald • 18. mai 2021

Andrus Hiiepuu: agiilsed metoodikad pole vaid idufirmadele, Elisa on innukas õpilane

Agiilsed metoodikad pole Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul ainult idufirmade pärusmaa. "Ka suured ettevõtted peavad võtma omaks eksperimenteeriva mõtteviisi, et kiiremini kohaneda ja ellu jääda," lisas ta.

"Elisa on siin innukas õpilane," kinnitas Hiiepuu.

Elisa Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu.
Foto: Andras Kralla
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474