Autor: Indrek Kald • 18. mai 2021

SEB-l hakkab kliente investeerimise alal nõustama robot

SEB mobiilirakenduses alustab tööd investeerimisnõu andev robot, mis panga kinnitusel on Baltimaades täiesti uus lahendus.
SEB panga peahoone Tallinnas.
Foto: Liis Treimann

"Esimeses etapis on roboinvestor mõeldud just alustavatele investoritele, sügisel aga suureneb pakutavate finantsinstrumentide valik oluliselt ja katab ka edasijõudnud investorite vajadusi," selgitas SEB Panga juhatuse liige ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052