Autor: Indrek Kald • 19. mai 2021

Elisa, Tele2 ja Telia korraldavad koos küberõppuse

Elisa, Tele2 ja Telia korraldavad koos küberõppuse, kus peavad tulema toime tahtlikku sideteenuste häirimise ning küberrünnakute tõrjumisega.
Telekomiettevõtete õppus haakub kaitseväe suurõppusega.
Foto: Raul Mee

"Võime ette kujutada kaost, mis tekib, kui sajad tuhanded inimesed ei saa ühel hetkel helistada ega mobiilset andmesidet kasutada," ütles riigi infosüsteemi ameti kriitilise infrastruktuuri info kaitse osakonna juht Andres Klemm.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474