Autor: Indrek Kald • 25. mai 2021

Vanim mobiil Telias on aastast 1994! "Seda seadet kasutab meie võrgus täpselt üks klient"

1. juunil täitub 30 aastat ajast, mil Eestis sai kasutama hakata mobiilsidet. Telia otsis välja kõige vanemad mobiiltelefonid, mis tänaseni ettevõtte võrgus töötavad.
Nokia 2110 toodi turule 1994, üks neist töötab senimaani Telia võrgus!
Foto: Wikipedia

Telia Eesti tehnilise teeninduse juht Tanel Peep ütles, et ilmselt vanim seni aktiivses kasutuses olev telefon Telia võrgus on Nokia 2110 aastast 1994. "Seda seadet kasutab meie võrgus täpselt üks klient," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474