Autor: Indrek Kald • 2. juuni 2021

ISKE saab ajalooks, valmis uus Eesti infoturbestandard

Riigi infosüsteemi amet (RIA) uuendas koos partneritega Eesti infoturbestandardit, mis vahetab välja mahuka infoturbesüsteemi ISKE.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

"Eestis toimub iga minut 3000 automaatset katset mõne asutusse süsteemi sisse pääseda, mistõttu võiks värsket Eesti infoturbestandardit käsitleda kui infoturbe aabitsat," kinnitas RIA standardi- ja järelevalveosakonna juhataja Ilmar Toom.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474