Autor: Indrek Kald • 2. juuni 2021

Vanimad seni kehtivad mobiililepingud on Telias maist 1992. Kui palju neid kliente aga on?

Eile täitus 30 aastat ajast, mil Eestis sai kasutama hakata mobiilsidet. Kui palju on EMT järeltulija Telia klientide seas inimesi ja ettevõtteid, kelle kliendistaaž ulatub päris mobiilside algusaegadesse?
Valik Nokia mobiile, osa neist ka 1990ndatest aastatest.
Foto: Kacper Pempel/Reuters/Scanpix

Telia Eesti erakliendiüksuse juhi Kristjan Viilmanni sõnul pärinevad kõige varasemad tänaseni kehtivad mobiilside teenuse lepingud Telias maist 1992 ning sõlmiti Telia eelkäija ehk Eesti Mobiiltelefoniga (EMT).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474