Autor: Indrek Kald • 8. juuni 2021

Investor Toomas ei riski Digital Sputnikusse raha panna. "Sisuline väärtus ei ole minu jaoks selge"

Digital Sputnik hakkas hiljuti otsima investoreid mitme miljoni euro mahus, ent legendaarne Investor Toomas kahtleb valgustehnoloogia ettevõtte plaanides ja väärtuses, rääkides lausa ahnusest, kirjutab Äripäev.
Digital Sputniku asutajad, vennad Kaspar ja Kaur Kallas.
Foto: Digital Sputnik

"Kriisis alustati kiiresti kodustele striimijatele suunatud valgustuslahenduste arendamisega ning esimesi müüke loodetakse teha käesoleva aasta juulis. Samal ajal aga loodetakse filmitööstuse taaskäivitamisele ehk kokkuvõttes ei saa mina enam aru, keda ja kuidas teenida üritatakse," kommenteeris Investor Toomas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474