Autor: Indrek Kald • 11. juuni 2021

Kuidas saada andekad arendajad tööle enne konkurente ja palju neile maksta? Net Group teab

Tarkvaraettevõttes Net Group on üheksa aasta jooksul praktika läbinud sadakond IT-talenti, kellest enam kui pooled töötavad seal tänaseni. Kuidas krabada endale võimekaimad arendajad ning palju neile maksta tuleb?
Vanemarendaja Marek Kirillovi karjäär Net Groupis algas 2013. aasta praktikaprogrammist.
Foto: Net Group

Ettevõte kinnitusel on nad sektori süvenevas tööjõunappuses järjest agressiivsemad, et meelitada andekamad arendajad oma ridadesse enne konkurente.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474