Autor: Indrek Kald • 15. juuni 2021

Concise maksab töötajaile eesti keele õppimise eest palka. "IT-firmad teenivad päris kenasti"

Sajapealine tarkvarafirma Concise Systems OÜ pakub juba aastaid oma välismaalasist töötajaile eesti keele õpet osana tööajast, sest "IT-ettevõtted teenivad päris kenasti ja võiksid keeleõppe näol meie ühiskonda tagasi anda".
IT-firma Concise Systems välismaalastest töötajad eesti keelt õppimas.
Foto: Lisett Kruusimäe

"Klientidega räägime nagunii 95% ulatuses inglise keeles ja kui nüüd omavahel ka hakkame inglise keeles suhtlema, siis ei olegi eesti keelele enam ruumi," viitab Concise'i omanik Markko Abel missioonitundele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052